Gewoon goed!

i

Snelle service

Klantvriendelijk

Z

Erkend leerbedrijf

Loonadministratie uitbesteden in Nieuw-Lekkerland

Als u ziet dat uw bedrijf blijft groeien, wordt het tijd om uw loonadministratie te gaan uitbesteden. Het voeren van een secure salarisadministratie is essentieel voor een goedlopend bedrijf, maar het vergt specialistische kennis en kostbare tijd. Partners zoals Valk Administraties in Nieuw-Lekkerland bieden hierbij uitkomst. Gedeeltelijk of volledig ontzorgen wij u in uw personeelsadministratie, het opstellen van uw arbeidsovereenkomsten en het aanleveren van managementinformatie. Zo kunt u zich toeleggen op de kernactiviteiten die uw bedrijf écht laten uitblinken.

Laat nu uw loonadministratie uitbesteden

Wij verzorgen niet enkel de operationele taken van uw salarisadministratie. Indien gewenst kunnen wij ook een adviserende rol aannemen om het uitbesteden van uw bestaande loonadministratie te stroomlijnen. Zo leveren wij ondersteuning bij het ontwikkelen van het personeelsbeleid, advies bij vraagstukken over arbeidsrecht en kostenanalyses van uw personeelsbudget. Wij bieden u een totaaloplossing onder één dak. Daardoor blijven de lijnen kort en merkt u direct de voordelen van het uitbesteden van uw loonadministratie.

Verzorging in alle details
Als u tijdrovende administratieve klussen volledig in de ban wilt doen, doet u dan een beroep op onze back-office diensten. Van het beheren van uw telefooncentrale tot het verwerken van post, geen administratieve taak is ons vreemd. Stuurt u ons een ingevuld offerteformulier toe zodat wij voor uw bedrijf een oplossing op maat kunnen leveren! Voor verdere vragen vult u ons contactformulier in, of stuurt u een e-mail naar info@valkadministraties.nl. Tijdens kantooruren zijn wij uiteraard ook telefonisch bereikbaar op 0184 – 688 830.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.